Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkomna till Digital Aktieträff. Torsdagen den 10 december 2021. Tema eHandel

Digital Aktieträff med Tema eHandel. Torsdagen den 10 december 2020.
Den ersätter den inplanerade fysiska Aktiekvällen med samma tema.

Under rådande pandemi och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten genomför vi den inplanerade aktiviteten helt digitalt via Zoom. Istället för att ställa in den fysiska träffen så gör vi den till helt digitalt. Ni som har amält er till denna kvällsaktivitet kommer att få ett mail om ändringen, och behöver anmäla er om på nytt.

Vårt första digitala event men inte det sista. 

Tema eHandel 

E-handeln Exploderar och fysisk handel står inför stora utmaningar men som även skapar nya möjligheter för de som hänger på den digitala utvecklingen. 73 % av svenskarna eHandlade under september månad. 

•Arne Andersson som även kallas  ”ArnepåPosten” delger fakta och analys från bland annat PostNords E-barometer”. ebarometern@postnord.com. PostNord följer i samarbete med Svensk Digitalhandel och HUI Research, den svenska e-handelns utveckling. Resultatet presenteras varje kvartal i rapporten. Arne kommer även in på vad innebär det nu när Amazons har etablerat sig i Sverige. 

•Med en växande e-handel transportsektors utmaning för det fossilfria leveranser. Om drivmedelsmarknadens omvärld samt vad vi ser som framtidens drivmedel och energikällor. Zizi Krantz från E.ON beskriver detta för oss. 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.