Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Välkomna till en aktiekväll med Beijer Ref och Pareto Securities (f.d. Aktieinvest)

  Vi startar kvällen med Beijer Ref

  Beijer Ref är en teknikinriktad handelskoncern med en verksamhet som är koncentrerad till kyla, luftkonditionering och värmepumpar.

  Företaget är en av världens största kylgrossister och finns representerat i flertalet länder inom EU men även utanför Europa såsom i Afrika, Asien, Australien och Nya Zeeland.

  Beijer Refs resurser koncentreras främst till grossistverksamheten, men även till att satsa på egen tillverkning av avancerade miljövänliga kylsystem. Beijer Ref ska fortsätta växa genom organisk tillväxt och kompletterande förvärv på befintliga och nya marknader i Europa och övriga världen.

  Beijer Refs aktie har haft en fantastisk utveckling på Stockholmsbörsen.

  Beijer Ref presentaras av företagets VD Per Bertland.

  Vi bryter för mingel och förtäring av vår eminenta landgång med öl/vatten.

  Vi fortsätter kvällen med Pareto Securities

  Pareto Securities är en fristående investmentbank med en ledande position i den nordiska kapitalmarknaden med fokus på marknadsledande analys, aktie- och obligationsmäkleri och investment banking-produkter

  Pareto Securities bildades 1986 i Norge och 2011 förvärvade företaget Öhman fondkommission och tog därmed klivet in på den svenska marknaden. Idag har Pareto ca 350 anställda på totalt 14 kontor utspridda över Norden, Storbritannien, Frankrike, USA, Singapore och Australien.

  Pareto Securities AB har kontor i Stockholm och Malmö. Under 2018 köpte bolaget Aktieinvest med mål att skapa ett marknadsledande erbjudande till alla hängivna privatinvesterare.

  Pareto presenteras av Stefan Wård, Head of Equity Research, Louise Höckenström, Samarbete med Aktiespararna och Anton Wester, Equity Research.

  Pareto kommer även att presentera sin syn på aktiemarknaden och sina köprekommendationer.

  Anmälan är obligatorisk, detta för vår matbeställning. Medtag medlemskort!

  Kvällen avslutas med vårt populära lotteri.

  Tag gärna med släkt, vänner och arbetskamrater till denna mycket intressanta kväll!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.