Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Höstens höjdpunkter hos Aktiespararnas lokalavdelning i Boden 2018.

  Under hösten arrangeras en rad trevliga aktiviteter i lokalavdelningen. Hemsidan uppdateras kontinuerligt, så läs alla nyheter där. Meddela din mail-adress till Aktiespararna så får du information och inbjudan till olika event under året. Öppet för alla!

  Här följer ett axplock av kommande aktiviteter under hösten 2018.

  Se hemsidan och respektive aktivitet för detaljer och anmälan.

  Sök under aktiviteter och välj lokalavdelningen Boden så hittar ni höstens aktiviteter listade efter datum.

  Alla intresserade är välkomna. arrangemangen är kostnadsfria.

  Datum på denna sida anges endast av datatekniska skäl och avser denna sammanställning. 

  Alla detaljer är ännu inte klara, men publicering och uppdatering sker regelbundet på hemsidan för Bodens lokalavdelning.

  Höstens program inleds med ett besök av den väkände aktieanalytikern Ingemar Carlsson från Tendens i Sverige AB den 30 augusti. Börsens utveckling, prisutveckling på råvaror och hur Hitta kursvinnare kan användas inom teknisk analys presenteras under kvällen.

  Gunnar Ek anländer till vår lokalavdelning den 29 oktober och föreläser om aktier och aktiemarknaden under sin traditionsenliga resa till Norrbotten.

  Pensionsmyndigheten genomför ett arrangemang hos lokalavdelningen i Boden den 25 september och berättar om alla nyheter när det gäller pensioner och det svenska pensionssystemet.

  Anmälan till event ovan kan ske redan nu via formulär på vår hemsida.

  Vi kommer att anordna en lunch med föreläsning av Nordic Equities Kapitalförvaltning i Luleå under hösten, detaljer publiceras efter sommaren på hemsidan.

  Hösten 2018 arrangeras också Aktiekvällen i Luleå den 9 oktober- reservera datumet redan nu! Anmälan till Aktiekvällen öppnar till hösten.

  Vi planerar också en satsning på utbildning till hösten.

  Intresseanmälan kan skickas in via formulär på hemsidan angående Grundkurs i Aktiekunskap samt en Läse- och studiecirkel inom sparande, privatekonomi  och aktiekunskap som startar under hösten 2018. Se detaljer på vår hemsida.

  Är man intresserad av en Utbildningskväll för Nybörjare inom aktiesparande eller Information om aktiesparklubbar kan man också skicka in en intresseanmälan till dessa kommande event.

  Vi arrangerar en utbildning på temat "Kultiverad Aktiekunskap" under hösten, den kursen är redan fullbokad. Vi återkommer med nya satsningar under 2019.

  Under denna höst planeras också ett antal aktiviteter riktade till kvinnor, dessa presenteras kontinuerligt på vår hemsida.

  Frågor besvaras via mail till kagkonsult@telia.com

  Välkomna till en trevlig höst med Aktiespararna Bodenavdelningen!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.