Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Vasaloppsträff i Mora 2/3 med TIN Fonder, Prevas AB och Igrene

  Vasaloppsträff i Mora med TIN Fonder, Prevas och Igrene torsdagen den 2 mars på Andreasgärden kl.18:30

  Vasaloppsträffen för 23:året i rad i samband med Vasaloppsveckan.

  TIN Fonder presenetras av Julia Holmsäter

  ”Vad har hänt med Ny Teknik?”

  Julia Holmsäter från TIN Fonder kommer att berätta mer kring hur 2021 och 2022 påverkade teknik- och innovationsinriktade bolag och deras aktiekurser. Vidare kommer hon presentera fonden TIN Ny Teknik samt TIN World Tech som båda är fonder som är inriktade mot teknik och innovation men på olika sätt. Under presentationen kommer hon bjuda på ett antal intressanta aktiecase och berätta när det vänder på börsen. Fonderna förvaltas av de prisbelönta förvaltarna Erik Sprinchorn och Carl Armfelt.

  Prevas presenteras av Magnus Welén.

  ”Prevas – resan fortsätter”

  Prevas är ett konsultbolag som genomgått förändring senaste åren och verkar idag i premium-segmentet. Bolaget innehar specialistkompetens inom produkt- och produktionsutveckling. Tjänsteutbudet inkluderar digitala lösningar, projektledning, mjukvarudesign, till UX- och systemlösningar. Kunderna består huvudsakligen av medelstora företagskunder, verksamma inom ett flertal sektorer som industri, life science, tillverkning samt energisektorn. Prevas grundades 1985 och har störst verksamhet inom den nordiska marknaden.

  Igrene presenteras av Mats Budh, Vd

  "Vätgas och Tomten"

  Igrene är verksamma inom olje- och gassektorn. Bolaget är ett prospekteringsbolag med störst fokus på utvinning av gas och olja. Störst verksamhet återfinns inom norra Sverige och bolaget är verksamma inom hela prospekteringskedjan, från inspektion, markprover, kärnborrning, provtagning, till fullskaliga tester. Arbetet utförs med flertalet samarbetspartners inom affärsområdet. Bolagets huvudkontor ligger i Mora.

  Eventuellt kommer någon från Vasaloppet på besök.

  Vi serverar varm soppa under kvällen!

  Ni är hjärtligt välkomna, både gammal och ung, det är öppet för alla intresserade att anmäla sig via vår hemsida här till höger.

  Anmälan senast tisdagen den 28 februari, helst så fort som möjligt vill vi ha er anmälan,

  på vår hemsida eller e-post till: bo.holmberg@aktiespararna.se

  Har ni frågor om träffen så kan ni kontakta mig på min mobil: 070-232 55 14

  Missa inte denna trevliga kväll!

  Hjärtligt välkomna!