Bli medlem
Bli medlem

Du är här

VIP- Återträff för alla som deltagit i utbildningar inom Aktiekunskap, Teknisk analys och Workshops 2019. Öppet för alla så länge lediga platser finns!

  Obs! Förlängd anmälningstid på grund av dataproblem den senaste veckan. Aktiecafe´ och diskussionsträff för alla som har deltagit i Aktieutbildningar, TA-skolan och Workshops under 2019. Lämna in din anmälan via formulär på hemsidan senast 200120.

  Observera! På grund av dataproblem den senaste tiden så förlängs nu anmälningstiden till den 20 januari klockan 12.00.

  Avslutande VIP-event för alla i Boden-avdelningen som deltagit i utbildningarna inom Aktiekunskap, Teknisk analys (TA-skola) och Workshops under 2019.

  I mån av plats är också andra intresserade välkomna till detta event.

  Temat för kvällen är Småbolag och Teknisk analys med betoning på det sistnämnda.

  Anmälan är obligatorisk och kan endast ske via lokala hemsidans formulär.

  Träffa dina aktievänner som deltagit i utbildningarna on-line med analytikern Ingemar Carlsson under sommaren och hösten 2019! Även ni som deltagit i tidigare Återträffar är varmt välkomna till detta event.

  Här samlar vi alla er som deltagit i tidigare Workshops och de olika utbildningarna inom Teknisk analys under 2019. Även de som deltagit i utbildningar inom Aktiekunskap under förra året är också mycket välkomna denna kväll.

  Vi diskuterar Teknisk analys under träffen och innehållet i genomförda kurser och workshops. Möjlighet finns att samla in frågor i gruppen som kan skickas in gemensamt till föreläsaren Ingemar Carlsson av lokalavdelningen. Kvällen är öppen för alla tänkbara diskussioner, vill du att vi ska samtala om något ämne, hör gärna av dig med önskemål via mail kagkonsult@telia.com

  Våren 2020, den 21 april kommer Ingemar Carlsson från Tendens i Sverige AB, åter att besöka vår lokalavdelning, vilket vi ser fram emot. Det kommer också att arrangeras fler Workshops  och en ny utbildning, med flera delkurser inom Teknisk analys under kommande vår med Ingemar som föreläsare, han anser att den närmaste framtiden, enligt teknisk analys visar på en mycket intressant aktiemarknad.

  Är du intresserad av Teknisk analys, passa på att delta i utbildningarna under våren 2020, efter detta har Ingemar aviserat att det kan bli en paus under något år innan nästa kurstillfälle. Du kan läsa mer om planerade utbildningar och workshops på hemsidan för Tendens i Sverige AB, www.tendens.se och där finns också kontaktuppgifter.

  Vi att under kvällen visa en demo-version med en av Ingemar Carlssons föreläsningar som han skickat till lokalavdelningen inför den kommande Grundkursen i TA som inleds den 28 januari 2020.

  Ingemar talar och diskuterar under demo- presentation kring historiska data från senare delen av hösten 2018, för att visa på mönster inför framtiden under åren 2020-2021.Vi befinner oss under stora delar av kvällens presentation ungefär femton månader tillbaka i tiden och kan därför analysera, hur gick det när vi nu ser tillbaka och känner till utvecklingen som skett under senaste året? Under kvällen talar Ingemar om oljepriset, valutor, guldprisets utveckling och aktiemarknaden samt självklart enskilda intressanta aktie-case och mycket mer.......... 

   

  Begränsat antal platser, först till kvarn tillämpas..........

  Ingen efteranmälan möjligt.

  Har du inte blivit medlem ännu? Läs mer om vilka fördelar medlemskapet ger på Aktiespararna hemsida.

  Du kan enkelt bli medlem i Aktiespararnas förening och ta del av alla värdefulla medlemsförmåner samt delta i lokala arrangemang. Se hemsidan www.aktiespararna.se där kan du läsa mer och teckna ett medlemskap, det kostar endast från 49 kronor per månad och ger tillgång till en rad rabatter.

  Välkommen som medlem.

  Lokalavdelningen. Boden.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.