Bli medlem
Bli medlem

Du är här

VIP-kväll för tjejer! Aktiecafe och kulturell afton med mingel och operaföreställning den 3 november 2017. Fullbokat.

  Denna kväll bjuder lokalavdelningen in till Aktiecafe på hotell Bodensia.Sedan följer mingel med snacks och operaföreställningen Dracula på Folkets hus.
  Öppet för alla!
  Anmälan krävs för att delta vid Aktiecafeet.Biljetter till operan köps av deltagare.

  Detta arrangemang har dessvärre ställts in i sista stund på grund av sjukdom bland anmälda deltagare! Övriga anmälda har kontaktats och önskat att vi anordnar ett nytt event som ersätter detta. Kontaktpersonen svarar på frågor via mail kagkonsult@telia.com.

  Vi kommer att genomföra ett nytt kulturellt event med operaföreställning live så snart möjlighet finns under kommande vår.

  Fullbokat! Vi återkommer med nya arrangemang 2018.

  Välkommen till en operakväll med Bodens lokalavdelning! 

  Kvällen startar klockan 17.00 i lobbyn på hotell Bodensia med ett Aktiecafe. Deltagarna beställer och köper själva förtäring. Därefter inleds operakvällen på Folkets hus klockan 18.00 med entre på röda mattan, bubbel, mingel och snacks.

  Operan Dracula följer sedan klockan 19.00. Komposiör är Victoria Borisova-Ollas, en av vår tids mest intressanta musikskapare. Operan innehåller allt, vackra kläder och miljöer, spänning och dramatik i en osedvanligt fängslande intrig.  Kvällen är en fantastisk inledning till den kommande Hallowenhelgen. Live-sändning från Kungliga Operan.

  Kostnadsangivelse avser operabiljett. Övrig förtäring beställer och betalar deltagarna efter eget val.

  Ingen anmälan till lokalavdelningen krävs om man enbart vill delta i operan. Operabiljetter beställer och betalar man själv genom kontakt med Folkets hus i Boden eller på nätet. Se Folkets hus hemsida för detaljer och anvisningar kring hur biljetter bokas och betalas på webben. Beställ biljetter i god tid, begränsat antal platser och hög efterfrågan.

  Önskar man delta i Aktiecafeet skall anmälan ske till mailadress kagkonsult@telia.com senast 171002. Tidig anmälan på grund av bokning av bord.  En kulturell afton har önskats av våra kvinnliga medlemmar men alla intresserade är välkomna, även de som ännu inte blivit medlemmar i Aktiespararna!

  Välkomna!

  Aktiespararna Boden samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.