Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Visby - Almedalsveckan 2 - 5 juli 2018

  wysiwyg_image

   

  Studieförbundet Vuxenskolan Kronoberg, Liberalerna i Kronobergs län, Centerpartiet i Kronobergs län och Aktiespararna i Växjö i samverkan med Ramkvillabuss inbjuder till en resa till Visby och Almedalsveckan 2018.

  Syftet med resan är att uppleva några dagar under Almedalsveckan, få möjlighet att lyssna till tal av partiledare och möta många olika organisationer samt delta i seminarier, workshops och andra aktiviteter. För aktuellt program, se www.almedalsveckan.info. Vi kommer också njuta av underbara Gotland i trevlig gemenskap och samvaro.

  Program
  Måndagen den 2 juli

  Vi stiger på bussen vid Ramkvillabuss garage på Rådjursvägen 6 A i Växjö (där fri inhägnad parkering finns till förfogande) och rullar sedan mot Oskarshamn och Gotlandsfärjan. Vi anländer anrika Pensionat Warfsholm i Klintehamn på kvällen.

  Tisdag/onsdag den 3-4 juli
  Efter frukost dessa dagar åker vi bekvämt med vår Ramkvillabuss till Visby och åter till pensionatet efter dagens aktiviteter. Den 3 juli är det Liberalernas dag och den 4 juli är det Centerpartiets dag.

  Torsdag den 5 juli
  Utcheckning och avresa mot Visby och Almedalen efter frukost och hemfärd framåt eftermiddagen med färjan till Oskarshamn.

  I priset ingår
  Bussresa 2-5 juli 2018 Växjö-Gotland inklusive boende i del i dubbelrum 3 nätter inkl. frukost och en middag på lilla mysiga Pensionat Warfsholm i Klintehamn. Resa t/r Pensionat Warfsholm-Visby dag 2-3. Färjebiljett Oskarshamn-Visby t/r.

  Pensionat Warfsholm i Klintehamn (www.warfsholm.se) är ett mysigt och anrikt pensionat från början av 1900-talet. Det ligger på en udde helt underbart vid Östersjöns strand och rummen finns belägna i både huvudbyggnaden och i annexet. Bussresan till Visby tar cirka 25 minuter.

  På pensionat Warfsholm finns det även möjlighet att äta middag och beställa drycker i baren på kvällen. Det finns även lokalbuss mellan Visby och Klintehamn om någon vill stanna kvar längre i Visby på kvällarna.

  Pris & bokning/anmälan
  Pris per person 4 950 kr*, tillägg för enkelrum 2 400 kr, avbeställningsskydd 100 kr.

  Bokning/anmälan senast den 30 november 2017. Eftersom vi endast kan ha rummen preliminärt bokade fram till detta datum så är detta datum sista dag för bokning.

  Bokning/anmälan till Ramkvillabuss, 0470-605 00 eller via denna bokningslänk.

  Anmälningsavgift 600 kr betalas senast 7 dagar efter bokning och slutbetalning senast 30 dagar innan avresa.

  Tider och priser
  På grund av att kommande färjetider Oskarshamn-Gotland t/r inte är fastställda av Destination Gotland i dagsläget finns det inga exakta tider för dagsplaneringen.

  *Eftersom priserna ännu inte är satta för Gotlandsrederiet och de har väldigt olika priser per avgång så är ovanstående pris preliminärt, totalpriset kan komma att justeras +/- 400 kronor per person beroende på rederiets kommande prissättning.

  Resevillkor
  Resevillkor enligt Ramkvillabuss katalogresor.

  Mer information
  Vill du veta mer om resan kontaktar du Karin Sjöblom, 070-694 16 38.

  Läs inbjudan som en pdf här.

  Välkommen med anmälan!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.