Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Vuxenskolan erbjuder seminarier on-line gällande skog, bioekonomi och äganderätt våren 2020. Återträff i höst på temat "Skogsbolag på börsen" exklusivt för medlemmar.

  Intresserad av skog, bioekonomi och äganderätt? Vuxenskolan erbjuder ett antal kostnadsfria seminarier kvällstid våren 2020. Anmälan krävs. Läs mer på Vuxenskolans hemsida. Vid frågor kontakta Vuxenskolan.
  Återträff, se lokala hemsidan för Boden avd.

  Intresserad av skog, placeringar och  och ekonomi?

  Anmälan till lokal Återträff är nu stängd, vi kan inte boka in fler Intresseanmälningar. Flertalet av Studieförbundet Vuxenskolans arrangemang är också fullbokade.

  Delta i kostnadsfria seminarier arrangerade av vår samarbetspartner Studieförbundet Vuxenskolan. 

  Lokalavdelningen i Boden kommer att arrangera en kväll för Återträff på temat Börsens alla Skogsbolag under hösten 2020. Annonsering kommer att presenteras på lokala hemsidan. Anmälan till Återträffen krävs redan i april månad för vår planering.

  Skicka in en Intresseanmälan gällande Återträff redan nu och senast 200426 klockan 18.00 till mail-adress kagkonsult@telia.com ange "Skogsbolag Återträff hösten 2020" i din anmälan och kontaktuppgifter, samt medlemsnummer. Anmälda kontaktas i höst med information. Träffen kommer att äga rum kvällstid och vara kostnadsfri. Återträffen är öppen exklusivt och endast för våra medlemmari Bodens Lokalavdelning. 

  Observera att anmälan krävs via Vuxenskolans hemsida för att delta i eventen med temat " Skog, ekonomi och äganderätt" on-line. Läs mer på Studieförbundet Vuxenskolan hemsida gällande program, detaljer och anmälan. Där listas alla arrangemang som erbjuds on-line på distans. Datautrustning är naturligtvis ett krav för att delta. 

  Lokalavdelningen i Boden.

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.