Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Webinar: "Boosta din Ekonomi - kom igång med aktier och fonder"

  Detta är tredje omgången av vårt omåttligt populära inspirationsevent för dig som vill komma igång med aktier och fonder.

  wysiwyg_image

  Monica Sjödin är entreprenör inom IT, men driver även en verksamhet där hon coachar och utbildar inom investeringar och pension.

  Hos Aktiespararna Solna/Sundbyberg är hon utbildningsansvarig, men hon finns även på Nordnetbloggen där hon skriver om investeringar och pension.

  Monica är mycket pedagogisk och en av hennes styrkor är att hon förklarar börstermer och samband på ett enkelt och lättförståeligt sätt.

  Detta event riktar sig till dig som vill komma igång med investeringar, du vet att du borde sätta dig in i börsens värld, men tycker att det verkar svårt och vet inte hur du ska börja.

  Monica Sjödin kommer att på ett enkelt och begripligt sätt beskriva börsen, aktier, fonder samt bena ut nyttiga begrepp, tex ränta på ränta.

  Dessutom kommer vi att titta på hur börsen ser ut just nu och jämföra med hur det har sett ut historiskt. Är det ”rea” på börsen eller kan det vara bättre att vänta ett tag till?

  Efter detta event så kommer du att ha en bättre förståelse hur man kan värdera aktier, hur du väljer fonder utifrån din riskprofil samt  konkreta tips på hur du kommer igång!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.