Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Workshop för nybörjare - vi hjälper dig att komma igång!

  Som uppföljning på vår nybörjarutbildning kör vi en workshop där vi tillsammans ser till att alla öppnar ett konto på valfri plattform och svarar på eventuella frågor som uppkommit efter nybörjarutbildningen.

  wysiwyg_image

  Premiär för vår workshop som är en uppföljningskväll på vår nybörjarutbildning. Under kvällen kommer vi att tillsammans gå igenom vad de största nätmäklarna erbjuder för tjänster och hur man öppnar ett konto hos dessa. På denna workshop är tanken att alla deltagare tar med sina egna datorer och sedan hjälper vi er praktiskt att öppna konto och går igenom hur man köper sina första aktier. Vi kommer också att ha en frågestund där det finns möjligheter att ställa alla frågor som uppkommit efter nybörjarutbildningen och hålla diskussioner kring hur man kan tänka kring sitt aktiesparande.

  OBS!
  Använd ej funktionen lägg till gäst då denna ej räknas in i antalet deltagare och då ej blir anmäld till aktiviteten. Gör istället en anmälan för varje person som ska närvara på aktiviteten oavsett om de är medlemmar eller inte.

  Glöm inte skriva in din mailadress vid anmälan så vi kan nå dig med eventuell information.
  Har du några frågor så är du välkommen att skriva till ansvarig för aktivitet via mail eller telefon, uppgifter hittar du till höger under anmälningsformuläret.

  Se till att betala in anmälningsavgiften innan ni kommer till aktiviteten via swish till numret 0725-007218 Aktie Halmstad. Om ni inte har swish går det bra att betala med jämna kontanter på plats. 

  Varmt välkomna!

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.