Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Workshop via webben om "Börsutvecklingen och aktier" med aktieanalytikern Ingemar Carlsson den 2 september 2019. Återträff med Aktiecafe lokalt.

  Utbildning via webben med den kände aktieanalytikern Ingemar Carlsson, Tendens i Sverige AB. Börsens utveckling 2019-2020 behandlas liksom enskilda aktier. Deltagare får en länk till sin dator inför Work-shopen. Anmälan sker via mail till info@tendens.se

  Workshop och utbildning inom Teknisk analys. Denna workshop är öppen för alla intresserade, även ni som ännu inte blivit medlemmar i vår förening.

  Du kan delta från din egen dator hemifrån under kvällen.

  Under Workshopen behandlas börsens utveckling under andra halvåret 2019 och första kvartalet 2020. Analys av enskilda aktier presenteras. Deltagarna har möjlighet att skicka in önskemål inför workshopen gällande vilka aktier som skall analyseras under kvällen, företrädesvis från de större aktielistorna. Samtliga deltagare får också tillgång till en inspelning av utbildningskvällen via en länk i efterhand, där man kan repetera innehållet. Deltagandet inkluderar inspelningen med workshop, och analyser av de aktier som deltagarna önskat presenterade under kvällen.

  Man kan ofta koppla upp sig ca 30 minuter före utsatt tid för repetition och frågestund.

  Denna Workshop spelas in och inspelningen kommer att vara tillgänglig för deltagarna.

  Hittills finns två tillfällen med separata workshops där man kan delta den 10 juni respektive den 2 september 2019.

  Kostnaden för att delta i en workshop är 590 kronor inklusive moms. Bokar man två workshops, både den 10 juni och 2 september samtidigt blir priset 990 kronor inklusive moms totalt för båda tillfällena.

  Anmälan sker direkt till Ingemar Carlsson via mail info@tendens.se 

  För ytterligare information om dessa webbsända utbildningar och kontaktuppgifter se hemsidan för Tendens i Sverige AB, www.tendens.se

  Deltagarna kommer att bjudas in till en träff med lokalavdelningen efter varje workshop, där vi diskuterar aktiemarknaden, analyserade aktier och samtalar kring det som presenterats under kursen. Det kommer att vara möjligt att skicka in frågor via mail till Ingemar Carlsson även i samband med den efterföljande lokala träffen.

  Aktuella datum för återträff är ännu inte bestämt, se presentation på vår hemsida under aktiviteter, det kommer att uppdateras regelbundet.

  Preliminärt planeras återträff i oktober månad.

  Deltar du i workshopen och vill samlas till ett Aktiecafe lokalt för att diskutera, återkom via mail till kagkonsult@telia.com senast dagen efter workshopen det vill säga 3 september klockan 18:00 i detta fall.

  Ange att din anmälan avser "Återträff efter Workshop 190902", samt kontaktuppgifter, så hör vi av oss till dig om kommande arrangemang. Deltagandet i Aktiecafe lokalt kommer att vara kostnadsfritt för medlemmar.

  Inga speciella förkunskaper krävs för att delta.

  Workshop är öppen för alla, även ni som ännu inte blivit medlemmar i Aktiespararna, däremot reserverar vi de kostnadsfria Återträffarna i samband med dessa för våra medlemmar. Men du kan enkelt bli medlem och delta i våra lokala aktiviteter, se www.aktiespararna.se för detaljer, medlemskap kostar endast från 49 kronor per månad och ger en rad förmåner och rabatter.

  Lokalavdelningen  i Boden Aktiespararna.

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.