Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Brighter - Health Care - AnalysguidenOm bolaget

 

Brighter utvecklar produkter och tjänster inom mobil och datadriven hälsovård. Kärnverksamheten består idag av ekosystemet The Benefit Loop samt produkterna Actiste och jDome BikeAround. The Benefit Loop samt Actiste har ännu inte lanserats på marknaden.


The Benefit Loop: Ett molnbaserat ekosystem som sluter vårdkedjan och förser alla vårdens intressenter med pålitliga hälsodata. Genom uppkopplade hälsovårdlösningar och sensorer som kontinuerligt samlar in data kan användare av The Benefit Loop, på egna villkor, analysera och dela information med alla vårdens intressenter, exempelvis vårdpersonal, försäkringsbolag, anhöriga, läkemedelsbolag, forskning och samhälle.


Actiste: Ett uppkopplat hjälpmedel som förenklar insulinbehandlad diabetes genom att samla de viktigaste funktionerna i ett komplett verktyg. Produkten kan mäta blodsockervärde, dosera och injicera insulin samt lagra och dela med sig av informationen via en integrerad 3G-uppkoppling.
Dome BikeAround: Ett hjälpmedel för aktivering baserat på virtual reality-teknik. Ger mental och fysisk aktivering genom att möjliggöra för användaren att cykla i en Google Street View-miljö som projiceras på en omslutande bildskärm.

 

Fakta

VD: 
Erik Lissner
Ordförande: 
Christer Trägårdh
Börsvärde
Nästa rapport
Lista
Bransch
Health Care