Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Kalender

Datum Typ av händelse
2020-07-15 Rapport

Duni AB - Konsumentvaror - AnalysguidenDuni designar, tillverkar och marknadsför bordsartiklar för engångsbruk samt förpackningar och förpackningssystem för färdigmatsmarknaden. Bolaget är verksamt främst i Norden, som står för 23% av omsättningen, samt Centraleuropa, som står för 57%.
Verksamheten är uppdelad i fem affärsområden:
* Table Top: erbjuder koncept och produkter främst till hotell, restaurang och catering. I huvudsak servetter, dukar och ljus för det dukade bordet. Affärsområdet svarar för cirka 54 % av Dunis nettoomsättning.
*Meal Service erbjuder koncept för måltidsförpackningar och serveringsprodukter för exempelvis take-away, färsk färdigmat och catering av olika slag. Kunder är huvudsakligen företag med verksamhet inom restaurang, catering eller matproduktion.
*Consumer erbjuder konsumentprodukter till främst detaljhandeln i Europa. Kunderna utgörs främst av dagligvarukedjor.
*New Markets erbjuder kvalitetsprodukter och koncept för bordsdukning samt förpackningar med inriktning på nya marknader utanför Europa.
*Materials & Services utgörs av de delar som inte inryms under de övriga affärsområdena. Till största delen innehåller affärsområdet externförsäljning av tissue.

 

Fakta

VD: 
Johan Sundelin
Ordförande: 
Magnus Yngen
Webbplats
Börsvärde
Nästa rapport
Lista
Mid cap
Bransch
Konsumentvaror

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.