Bli medlem
Bli medlem
2017-05-17
wysiwyg_image

OM OSS

Här kan du hitta det mesta du behöver för att fatta kloka beslut om investeringar i aktier. Sök efter bolag, ta del av fakta och analyser och prenumerera för att få nyheter om bolag direkt i din mejlkorg.

PRIVATA OCH INSTITUTIONELLA INVESTERARE

Analysguiden startades 2013, som ett verktyg för att göra bra aktieinvesteringar. Här hittar du främst småbolag där vi utför uppdragsanalyser, ett område som vuxit starkt i Sverige de senaste åren. Det växande intresset visar att entusiasmen för småbolagsaktier är stor, liksom att efterfrågan på analysmaterial är hög. Målgruppen för analyserna är främst privatsparare, men även institutionella investerare.

ÖKAR HANDELN 

Ur bolagens perspektiv är Analysguiden en tjänst som ökar kunskapen och förståelsen för deras affärsidé och finansiella utveckling. Ett kvitto på att placerarnas intresse är stort, syns i att handeln i bolagets aktie ofta tenderar att öka när de anlitat oss för bevakning. Är du intresserad av att ta del av vårt material finns alla uppdragsanalyser på Analysguiden.se/uppdragsanalys.

ANALYS OCH FAKTA OM BÖRSLÄGET

Analysguiden innefattar också analyser av breda trender på börsen, liksom analyser av makroekonomi och aktuella storbolag. De analyserna hittar du på Analysguiden.se/börsanalys. Därutöver presenterar vi fakta och nyckeltal på nästan alla marknadsnoterade bolag.