Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-17
wysiwyg_image

OM OSS

Här kan du hitta det mesta du behöver för att fatta kloka beslut om investeringar i aktier. Sök efter bolag, ta del av fakta och analyser och prenumerera för att få nyheter om bolag direkt i din mejlkorg.

PRIVATA OCH INSTITUTIONELLA INVESTERARE

Analysguiden startades 2013, som ett verktyg för att göra bra aktieinvesteringar. Här hittar du främst småbolag där vi utför uppdragsanalyser, ett område som vuxit starkt i Sverige de senaste åren. Det växande intresset visar att entusiasmen för småbolagsaktier är stor, liksom att efterfrågan på analysmaterial är hög. Målgruppen för analyserna är såväl privatsparare, som institutionella investerare. Till vår hjälp med analyserna har vi vår samarbetspartner Carlsquare. Du kan läsa mer om Carlsquare på  www.carlsquare.com

ÖKAR HANDELN 

Ur bolagens perspektiv är Analysguiden en tjänst som ökar kunskapen och förståelsen för deras affärsidé och finansiella utveckling. Ett kvitto på att placerarnas intresse är stort, syns i att handeln i bolagets aktie ofta tenderar att öka när de anlitat oss för bevakning. Är du intresserad av att ta del av vårt material finns alla uppdragsanalyser på Analysguiden.se/uppdragsanalys.

ANALYS OCH FAKTA OM BÖRSLÄGET

Analysguiden innefattar också analyser av breda trender på börsen, liksom analyser av makroekonomi och aktuella storbolag. De analyserna hittar du på Analysguiden.se/börsanalys. Därutöver presenterar vi fakta och nyckeltal på nästan alla marknadsnoterade bolag. 

 

Kontakta oss:

Kundservice Analysguiden

Analysguiden.se och Analysguiden

analysguiden@aktiespararna.se

08-50651510

Peter Malmqvist

Chef och börsanalys, Analysguiden.se och Analysguiden

peter.malmqvist@aktiespararna.se

 

Channa Hirsch 

Chef för försäljning och företagsrelationer, Analysguiden.se och Analysguiden

Channa.hirsch@aktiespararna.se

073-9700610

 

Jonatan Andersson

Räckviddsredaktör och företagsrelationer, Analysguiden.se och Analysguiden

Jonatan.andersson@aktiespararna.se

070-8696898

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.