Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-20

Abelco Investment Group AB informerar om portföljbolaget iCandy Interactives operativa uppdatering kring spelet Masketeers

iCandy Interactive ("iCandy" eller "Bolaget") Fortsätter nu sin etablering av spelet Masketeers i nordamerika och kommer nu även att lansera spelet på Samsung Galaxy Apps Store i USA.

Höjdpunkter:

  • Som tidigare meddelats fortsätter iCandy sin lansering av nya spelet Masketeers mot den nordamerikanska marknaden

  • Nordamerika har identifierats som en nyckelmarknad för Masketeers

  • Spelet Masketeers kommer därför även att lanseras på Samsung Galaxy Apps Store i USA

  • Detta kommer att vara en ytterligare stor kanal som distribuerar Masketeers, förutom Apple Appstore och Google Play.

  • Samsung Galaxy Apps Store har 400 miljoner aktiva användare varje månad

I enlighet med iCandys tillkännagivande den 19 oktober 2020 om marknadsföring för nya spelet Masketeers: Idle Has Fallen ("Masketeers") via digitala kanaler och influensers på den nordamerikanska marknaden, har iCandy idag gjort ytterligare framsteg.

iCandy är glada att meddela att Masketeers nu kommer att lanseras även på Samsung Galaxy Apps Store i USA. iCandy kommer att anpassa en version av Masketeers som stödjer olika funktioner i Samsung Galaxy Apps Store och kommer att starta spelet för nerladdning i butiken.

Detta kommer att vara ett tillägg till en stor distributionskanal för Masketeers, ovanpå de befintliga distributionskanalerna via Apple Appstore och Google Play. Samsung Galaxy Apps Store har mer än 400 miljoner aktiva användare varje månad (källa: Samsung NewsRoom, 2019)

Nordamerika är en nyckelmarknad som identifierats av ledningen i iCandy och som passar bra för Masketeers baserat på lagrings- och intäktsuppgifter som samlats in från tidigare genomförda tester. Spelet har tagits emot väl av spelare i Nordamerika. Samsung Galaxy Apps Store har en stark närvaro i Nordamerika.

För hela pressmeddelandet från iCandy tryck HÄR (https://cdn-api.markitdigital.com/apiman-gateway/ASX/asx-research/1.0/file/2924-02311405-6A1008097?access_token=83ff96335c2d45a094df02a206a39ff4)

Abelco äger förnärvarande ca 40% av iCandy Interactive

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Rooth, VD
Abelco Investment Group AB (publ)
E-post: Johan.rooth@abelco.se
Telefon: +46 73 5367733

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.