Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-04-20

Acarix publicerar årsredovisningen för 2021

Pressmeddelande 
Malmö, 20 april 2022  

Acarix publicerar årsredovisningen för 2021

Idag, onsdagen den 20 april, publicerar Acarix sin årsredovisning för verksamhetsåret 2021 på bolagets hemsida www.acarix.com. En engelsk översättning av årsredovisningen kommer finnas tillgänglig på bolagets hemsida senast den 29 april.

https://acarix.com/investor/financial-reports-2/

För mer information, kontakta: 
Helen Ljungdahl Round, VD, tel +1 267 809 1225,   helen.round@acarix.com 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som anges av företagets nyhetsdistributör, GlobeNewswire.

Om Acarix 

Acarix är ett svenskt medicintekniskt bolag som utvecklar innovativa lösningar för snabb AI-baserad uteslutning av kranskärlssjukdom (CAD). Det CE-märkta CADScor® System, som även har fått DeNovo-godkännande från FDA, är avsett för patienter som upplever bröstsmärta med misstänkt kranskärlssjukdom, och har utformats för att bidra till att minska miljontals fall av onödig, invasiv och kostsam diagnostik. Med hjälp av en icke-invasiv metod beräknar CADScor-systemet på mindre än 10 minuter en patientspecifik s.k. CAD-score som kan utesluta kranskärlssjukdom hos minst en tredjedel av patienterna med 96 procents säkerhet (i en population med cirka 10 procents förekomst av CAD). Acarix är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: ACARIX). Redeye AB (+46 (0)8 121 576 90, certifiedadviser@redeye.se) är bolagets Certified Adviser. För mer information besök www.acarix.com.

Bilaga


Författare GlobeNewswire