Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-11

Adapteo Group: Adapteon tilinpäätöstiedote 2020 ja kutsu osallistua 18.2.2021 järjestettävään konferenssipuheluun

Adapteo Oyj Lehdistötiedote 11.02.2021 klo 08.00 CET

Adapteo Oyj julkistaa vuoden 2020 tilinpäätöstiedotteensa torstaina 18.2.2021 noin klo 07.30 CET (08.30 Suomen aikaa). Konferenssipuhelu sijoittajille, analyytikoille sekä lehdistölle pidetään samana päivänä klo 09.00 CET (10.00 Suomen aikaa).

Konferenssipuheluna ja webcastina lähetettävän esityksen pitävät Adapteon toimitusjohtaja Philip Isell Lind af Hageby ja talousjohtaja Erik Skånsberg. Englanninkielinen tilaisuus alkaa esityksellä, jonka jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä. Esitysmateriaali ja tallenne löytyvät esityksen jälkeen osoitteesta: www.adapteogroup.com/fi kohdassa sijoittajat.

Puhelinnumerot ja linkki konferenssipuheluun:

Suomi: +358 981710310
Ruotsi: +46 856642651
UK: +44 3333000804
USA: +1 6319131422           

Konferenssitunnus: 13418852#

Linkki webcast-lähetykseen: https://adapteo.videosync.fi/2021-02-18-q4-report2020 (https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fadapteo.videosync.fi%2F2021-02-18-q4-report2020&data=04%7C01%7CJesse.Raisanen%40adapteo.com%7C88aa48fedb444b05c88f08d8c91a77bb%7C113aa8e7232f4091a0ef170a034e6c3c%7C1%7C0%7C637480462805712666%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=pI77soyBOMpQZK26KvrESZsbbp2brS%2BHdKCt4Z6x1Fg%3D&reserved=0)

Lisätietoja antavat:

Erik Skånsberg, talousjohtaja, +46 70 264 70 35, erik.skansberg@adapteo.com

Författare Cision