Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-02

Addnode Group har förvärvat Scanscot Technology

Scanscot är den ledande nordiska återförsäljaren av SIMULIA, simuleringsprogramvaruportföljen från Dassault Systèmes. Företaget har också utvecklat BRIGADE - en Abaqus / SIMULIA-baserad fristående produktportfölj för simulering av broar och infrastruktur. Scanscot har omfattande kunskap och stor erfarenhet av avancerade simuleringstjänster till ett brett spektrum av industrier som infrastruktur, forskning och energi.

"Scanscot är en tydlig nordisk ledare inom avancerad simulering. Vi har arbetat sida vid sida med många av våra kunder under det senaste decenniet. Nu bestämde vi oss för att det är dags att gå samman. Det kombinerade teamet kommer att tillhandahålla världsledande simuleringsförmåga till den nordiska TECHNIA-kundbasen och oöverträffad kunskap om 3DEXPERIENCE-plattformen till Scanscots kunder. Scanscot och TECHNIA delar intresse av och fokus på forskning, teknik och kundvärde.. Simuleringsteknik och kunskap är viktiga delar i vårt gemensamma syfte - Att göra produktutveckling hållbar", säger Jonas Gejer, VD för Technia.

Avtalstecknande och tillträde ägde rum idag den 2 november 2020 och Scanscot kommer att konsolideras som en del av Addnode Groups PLM division.

Författare Addnode Group

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.