Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-23

ADDvise Group AB: Hanna Myhrman utses till Chefsjurist och medlem i ADDvise Groups koncernledning - Regulatoriskt meddelande

Den 1 november 2020 tillträder Hanna Myhrman som Chefsjurist och medlem i koncernledningen i ADDvise Group AB (publ).

Hanna Myhrman, född 1992, har en juristexamen från Lunds universitet och arbetar sedan ett år tillbaka som bolagsjurist i ADDvise Group. Tidigare har Hanna Myhrman arbetat på en internationell advokatbyrå med i huvudsak M&A, finansiering och bolagsrättsliga frågor.

- Vi breddar nu kompetensen i koncernledningen för att kunna lägga i ytterligare en växel i ADDvise tillväxtresa. I det arbetet kommer Hanna att vara en viktig resurs framförallt när det gäller att leverera på vår förvärvsstrategi, säger Rikard Akhtarzand, VD i ADDvise Group.
 

För vidare upplysningar:
Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se

Om ADDvise Group
ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag organiserade i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten - både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se,är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.   

Författare ADDvise Group AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.