Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-22

ADDvise Group AB (publ) förvärvar egna obligationer - Regulatoriskt meddelande

Genomsnittskursen för förvärven har varit 90,00 kronor.

Förvärven föranleds av den finansiellt starka utvecklingen i ADDvise Group AB. Syftet med förvärven är att optimera kapitalstrukturen i koncernen. Efter förvärven uppgår ADDvise Group AB:s innehav av egna obligationer till ett nominellt belopp om 1 110 000 kronor.

 

För vidare upplysningar:
Rikard Akhtarzand, VD
+46 765-25 90 71
rikard.akhtarzand@addvisegroup.se
 

Viktig information:

Denna information är sådan information som ADDvise Group AB är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 september 2020 kl.16:40 CEST.
 

Om ADDvise Group
ADDvise Group AB (publ) är en ledande leverantör av utrustning till sjukvårds- och forskningsenheter. Koncernen består av ett 10-tal dotterbolag organiserade i två affärsområden, Lab och Sjukvård. Försäljning sker globalt. Koncernen har en tydlig förvärvsstrategi med syfte att höja aktieägarvärdet och bredda verksamheten - både geografiskt och produktmässigt. ADDvise Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se,är bolagets Certified Adviser. Ytterligare information finns på www.addvisegroup.se.           

Författare ADDvise Group AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.