Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-21

Adverty AB: Adverty ingår samarbete med nya stora varumärken i USA, Storbritannien, Polen och Sverige

Adverty, den ledande in-game-plattformen för annonsörer, byråer och spelutvecklare, har under det tredje kvartalet gjort stora framsteg i olika samarbeten med mediebyråer i USA, Storbritannien, Polen och Sverige.

Ett urval av deras större kunder påbörjar nu aktivering av annonskampanjer i Advertys nätverk med varumärken som Lyft, Subway, Bayer Consumer Health, Warner Music, Storck och Activision i regioner som USA, Storbritannien, Polen och Sverige. Aktiveringen är utspridd mellan mitten av september och slutet av november och lanseras i form av tester med budget under 100 TSEK per kampanj. Vid positiva utfall och KPI:er finns tydliga indikationer om återkommande kampanjer från samma annonsörer vilket skulle ge betydande intäkter för Adverty.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niklas Bakos, VD
Telefon: +46 703 66 96 46
E-post: nb@adverty.com

Denna information är sådan information som Adverty AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 september 2020.

Augment Partners AB, tel. nr. +46 8-505 65 172, är bolagets mentor på NGM Nordic SME.

Om Adverty
Adverty sammanför varumärken och människor genom sin revolutionerande displayannonseringsteknik byggd för spel. Plattformen låter kreatörer och utvecklare monetärisera den fullständiga spelupplevelsen med icke-påträngande, lättintegrerade, sömlösa annonser. Adverty är grundat 2016 med kontor i Stockholm, London och Lviv. Mer information på www.adverty.com.

Författare Adverty AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.