Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-25

AEGIRBIO: AVSLUTAR DISTRIBUTIONSAVTAL MED NOWMED

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Aegirbios styrelse har tagit del av resultatet av den interna utredningen kring bolagets distributör, som utförts av externa parter. Detta resulterar i att Aegirbio avslutar distributionsavtalet med Nowmed.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Aegirbio tar nu själva kontrollen över distributionen i Asien tills ett avtal finns med ny distributör. Nowmed arbetar med att föra över alla order från den lokala distributören till Aegirbio, inklusive den order som redan skickats till Thailand.

Aegirbio etablerar nu direktkontakt med den lokala distributören av existerande order i Thailand för att säkra volym, destinationer, avrop på order och tid för leverans. Aegirbio har även för avsikt att anlita en regional konsult för att ytterligare övervaka intressena i Asien.

Aegirbio tar också med omedelbar verkan över kontrollen av de löpande affärerna i Sverige samt kontakten med potentiella kunder i och utanför Sverige.

SVT rapporterade tidigare i oktober att Nowmed hade anlitat ett transportbolag, som i sin tur uppgavs ha styrelseledamöter kopplade till en momsbedrägerihärva.
Författare Direkt-SE