Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-13

AFRY: Ändringar i koncernledningen

AFRY utser Bo Sandström till Executive Vice President och CFO.

Bo Sandström har lång erfarenhet från ledande befattningar i ett flertal företag. Han har närmast varit CFO på ICA-handlarnas Förbund, där han även ingick i styrelsen för ICA Gruppen AB. Tidigare var Bo CFO på Telia Sweden och SATS Group. Han har en M.Sc. i teknisk fysik och en B.Sc. i management & economics. Bo är från Sverige och född 1975.

"Det gläder mig att välkomna Bo Sandström till AFRY. Hans djupgående finansiella erfarenhet och ledarskapsförmåga gör honom till ett värdefullt tillskott på AFRY och i koncernledningen. Som CFO kommer Bo att spela en nyckelroll i utvecklingen av AFRY och jag ser fram emot vårt samarbete", säger Jonas Gustavsson, VD på AFRY.

"Jag ser fram emot att börja på AFRY, ett företag med ett starkt syfte och med missionen att stödja kunder i omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jag är glad för att bli en del av AFRY och bidra till företagets långsiktiga utveckling", säger Bo Sandström.

Bo Sandström tillträder rollen på AFRY den 7 november 2022 och efterträder Juuso Pajunen.

"Det har varit ett nöje att arbeta med Juuso Pajunen och under de senaste åren har han bidragit betydligt till utvecklingen av AFRY, inklusive integrationen av ÅF och Pöyry under 2019. Jag vill tacka Juuso för hans ovärderliga engagemang, ledarskap och samarbete och önskar honom all lycka med sina framtidsplaner," säger Jonas Gustavsson.

Corporate Communication AFRY AB (publ)

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 13 september 2022 kl 13.00 CET.
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cathrine Sandegren, kommunikationsdirektör

+46 70 (http://tel:+46%2010%20505%2056%2079)292 68 26
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Making Future

Författare Cision