Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-12

AIK Fotboll förlänger med Per Karlsson

- Jag är mycket glad över att AIK Fotboll får möjligheten att ha kvar Per i ytterligare två år. Han är en unik kulturbärare som vi alla ska känna en stor stolthet över att fått ha i klubben i så många år. Hans professionalism har tagit honom så här långt och är nu även en stor inspirationskälla för våra yngre spelare både i match och i träning, säger AIK Fotbolls sportchef Henrik Jurelius.
- Jag är stolt och väldigt glad över möjligheten att få representera AIK i ytterligare två år. På ett personligt plan ser jag fram emot att ta till mig ny kunskap och utvecklas som spelare, men framförallt kommer jag arbeta för att hjälpa klubben tillbaks dit där den hör hemma. Jag ser på framtiden för AIK med stor tillförsikt och är gladeligen en del av den, säger Per Karlsson.
34-årige Per Karlsson, född den 2 januari 1986, inledde sitt fotbollsspelande i moderklubben Vasalunds IF innan han 1998 tog klivet över till AIK. A-lagsdebuten skedde den 29 maj 2003, hemma mot BK Häcken (2-0) i Svenska cupens tredje omgång inför 5 252 åskådare på Råsunda fotbollstadion i Solna. Per Karlsson inledde på bänken, men ersatte Jimmy Tamandi i den 75:e matchminuten. Per Karlsson spelade i den senaste allsvenska omgången sin 410:e tävlingsmatch för AIK, fler än vad någon tidigare spelare i klubben gjort. För en längre faktapresentation av Per Karlsson, se det bifogade materialet i detta pressmeddelande.
För mer information, kontakta:
Henrik Jurelius, sportchef (herr) AIK Fotboll
Mobil: 070 - 431 12 02
E-post: henrik.jurelius@aikfotboll.se

Författare AIK Fotboll

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.