Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-06

Analyst Group: Aktieanalys på AcuCort - Siktet inställt mot marknadslansering

AcuCort verkar göra alla rätt och allt pekar nu på att en lansering av ISICORT, där Sverige blir första marknad, är närstående. Mer än 20 % av jordens befolkning lider av allergi i någon form och andelen drabbade ökar snabbt, något som förväntas kunna bidra till en snabbare försäljningstillväxt av just ISICORT. Parallellt arbetar AcuCort vidare med de regulatoriska processerna i EU och USA. I vår mening utvecklas AcuCort helt enligt plan och med en fortsatt god kostnadskontroll har Bolaget en stark finansiell position. I samband med Q1-rapporten har vi valt att lämna vårt värderingsintervall oförändrat, där vi i ett Base scenario upprepar ett riskjusterat nuvärde om 8 kr (8) per aktie.

Läs fullständig aktieanalys härOm Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group
 
Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av aktieanalys på AcuCort. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa analysen. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning. De delar som Bolaget har kunnat påverka är de delar som är rent faktamässiga och objektiva.

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.