Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-08-22

AroCell signerar distributörsavtal i Indien.

AroCell fortsätter att expandera globalt med nya distributörer. Idag har bolaget signerat ett distributörsavtal med Hospimedica som täcker Indien, för försäljning av UBC® Rapid.

Hospimedica International Ltd är ett indiskt bolag med lång erfarenhet på marknaden, som täcker hela landet genom mer än 10 lokala säljkontor i olika regioner. Bolaget representerar ett stort antal företag från Europa, USA och Asien och har redan ett flertal produkter inom urologi, vilket gör dem väl lämpade att lansera UBC® Rapid på den indiska marknaden.

UBC® Rapid är ett snabbtest avsett för upptäckt av blåscancer särskilt i högriskpatienter och för att följa sjukdomsutvecklingen efter fastställd diagnos. Detta test är kliniskt dokumenterat och används redan idag i rutinsjukvården bland annat i Tyskland.

“Vi ser fram emot detta nya samarbete med Hospimedica för distribution och marknadsföring av UBC® Rapid i Indien,” säger Gunnar Wahlberg, Affärsområdeschef på AroCell. ”Vi arbetar kontinuerligt med att expandera på nya marknader och Indien är väldigt spännande för oss. Nu inleds i första skedet registreringsprocessen för godkännande i Indien”.

Kontakter


Anders Hultman, VD
Telefon: +46(0)18 50 30 20
E-post: anders.hultman@arocell.com

Om AroCell


AroCell AB (publ) är ett svenskt bolag som utvecklar och marknadsför blod- och urinprovstest. Bolaget är specialiserat inom onkologi och bakteriologi. Bolaget har en bred produktportfölj som används inom sjukvården och är etablerad på olika marknader. Inom onkologi använder AroCell olika biomarkörer, TK1 och cytokeratiner, för att stödja behandlingen av olika cancerformer så som bröst-, prostata- och urinblåsecancer. AroCells produktportfölj inkluderar även ett bakteriologisk snabbtest för enkel och säker diagnos av tyfoidfeber. AroCell (AROC) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som bolagets Certified Adviser. För mer information, se www.arocell.com

Bifogade filer


AroCell signerar distributörsavtal i Indien.

Författare MFN