Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-23

Avensia AB: Dormy lanserar ny e-handel tillsammans med Avensia

Den svenska golfspecialisten Dormy har lanserat en ny e-handelssite, byggd av handelsexperten Avensia, för att stödja bolagets snabba internationella tillväxt. Den nya siten är byggd på den senaste, modulära, teknologin som gör att Dormy kan skala upp plattformen i takt med att affären växer.

Den nya e-handelssiten använder en modulär (composable) arkitektur, där man kombinerar ett antal specialiserade applikationer som tillsammans bildar den optimala lösningen för Dormy. Med den nya tekniska lösningen kan Dormy erbjuda sina kunder en supersnabb site och samma högkvalitativa produktinformation, service och support som i sina fysiska butiker. E-handelssiten utgör en viktig komponent i Dormys omnikanalsstrategi; syftet är en onlinebutik och kunskapsbank som kunderna vill besöka om och om igen.

"Vårt mål är att vara marknadsledande i Europa", säger Anders Wall, VD på Dormy. "Den ambitionen kräver en modern och skalbar e-handelsplattform så att vi kan erbjuda de bästa köpupplevelserna till våra kunder. Vi är väldigt imponerade av Avensias leverans, bara några veckor efter go-live levererar siten extremt bra både vad gäller prestanda och våra nyckeltal för kundengagemang."

Dormys e-handelssite är byggd på Avensia Excite, som fungerar som en accelerator för modulära siter och kopplar samman commercetools handelsplattform med Contentfuls CMS-lösning och Apptus sök- och relevansmotor. Den modulära lösningen sätter Dormy i en stabil position för att fortsätta optimera siten och utöka räckvidden när bolaget går in i nya marknader.

"Jag är jätteglad att välkomna Dormy till Avensia-familjen", säger Robin Gustafsson, VD på Avensia. "Den nya siten är en bra grund för fler internationella expansioner och vi ser fram emot att fortsätta stödja Dormys framtida tillväxtresa."

Dormys nya e-handelsupplevelse finns på www.dormy.com 

För mer information, vänligen kontakta:

Robin Gustafsson, VD, +46 736606082 eller robin.gustafsson@avensia.com
Fredrik André, CMO, +46 709239381 eller fredrik.andre@avensia.com

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.