Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-13

Bergman & Beving AB: Styrelseförändring i Bergman & Beving AB

Pressmeddelande


Styrelseförändring i Bergman & Beving AB

Alexander Wennergren Helm har meddelat styrelsen i Bergman & Beving AB att han på grund av ny tidskrävande tjänst lämnar sitt uppdrag som styrelseledamot. Alexander Wennergren Helm har varit styrelseledamot sedan 2019.

– Alexander har varit en mycket uppskattad ledamot av Bergman & Bevings styrelse och vi har största respekt för hans beslut. Vi vill passa på att tacka honom för hans bidrag till Bergman & Bevings styrelsearbete och valberedningen kommer att se över styrelsens sammansättning inför nästkommande årsstämma, säger Jörgen Wigh, styrelseordförande i Bergman & Beving AB.


Stockholm den 13 november 2020

Bergman & Beving AB (publ)


För ytterligare information kontakta:
Pontus Boman, VD och koncernchef, telefon 010-454 77 00
Peter Schön, CFO, telefon 070-339 89 99


Denna information är sådan information som Bergman & Beving AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 13 november 2020 kl. 19:15 CET.


Bergman & Beving äger och förädlar bolag som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har i dag cirka 20 varumärken, cirka 1000 anställda och en omsättning på cirka 4 miljarder kronor. Bergman & Beving är noterat på Nasdaq Stockholm.
Läs mer på hemsidan: www.bergmanbeving.com.

Bilaga


Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.