Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-03-31

Besqab produktionsstartar bostadsprojekt i Hagastaden

Besqab kompletterar nu projektet Legeras 97 ägarlägenheter med ytterligare 98 bostadsrättslägenheter i Hagastaden. Därmed är hela projektet produktionsstartat. Legera ligger i ett attraktivt läge vid hörnet Norra Stationsgatan och Dalagatan och första inflyttning beräknas till tredje kvartalet 2022.

I ett centralt läge i Hagastaden uppför Besqab ett nytt bostadskvarter med totalt 195 lägenheter och stadsradhus. Den första etappen om 97 ägarlägenheter produktions-startades i november 2020. Nu produktionsstartas även den andra och sista etappen om 98 bostadsrättslägenheter.  
 

- Vi har haft en väldigt bra marknadskontakt i projektet, både för ägarlägenheterna och för bostadsrätterna. Vi färdigställde tidigt flera visningslägenheter för att kunna visa kunderna de effektiva planlösningarna och den höga standarden i bostäderna, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

Legera är ett av Besqabs innerstadsprojekt och utgör en del av Hagastadens utveckling i ett läge med gångavstånd till Odenplans station, stadslivet i innerstan och med närhet till grönområdet i Hagaparken.
 

Fakta om bostadsprojektet Legera Hagastaden

  • ANTAL Totalt 195 lägenheter, varav 97 ägarlägenheter och 98 bostadsrätter
  • BOSTADSSTORLEKAR 1 - 6 rum och kök  
  • ARKITEKT Lindberg Stenberg Arkitekter      
  • INFLYTTNING Från tredje kvartalet 2022
  • UPPLÅTELSEFORMER OCH BOSTADSTYPER Ägarlägenheter, Stadsradhus i ägarform, Bostadsrätter, Takvåningar i etage

För mer information:
Carola Lavén, VD Besqab, carola.laven@besqab.se, tel08-409 415 57
Lotta Niland, Chef projektutveckling bostad, lotta.niland@besqab.se,tel 08-409 416 46
Christina Durling, kommunikationschef, christina.durling@besqab.se, 08-409416 26

 

Denna information är sådan som Besqab är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoner, för offentliggörande den 31 mars 2021 klockan 19:15 (CEST).

Författare Cision