Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-09-13

BIMobject omnämnd som "Bästa plattform för BIM-information i Europa" i USP Arch-Vision

BIMobject meddelar idag att bolaget omnämnts som “bästa plattform för BIM-information i Europa” i den nyligen publicerade rapporten “Q2 2021 European Architectural Barometer” från USP Arch-Vision.

European Architectural Barometer bygger på telefonintervjuer med ca 1,000 arkitekter i 8 europeiska länder. Rapporten ger viktiga insikter i utvecklingen och användandet av BIM över tiden, det förväntade framtida användandet, föreskrivandet av produkter genom BIM, samt de plattformar och den mjukvara som används.

Som en del av enkäten ombads arkitekter att nämna sina källor till BIM-objekt, så kallad spontan varumärkeskännedom. Över hela Europa var BIMobject #1 med 26% varumärkeskännedom, vilket var mer än alla andra platformar och tillverkarnas egna hemsidor och upp från 15% i Q4 2019. Rapporten pekar också ut fortsatt ökat användande av BIM i Europa och det ökade användandet av BIM-modeller som ett sätt att dela information mellan olika intressenter.

”Införandet av BIM är centralt för den bredare digitaliseringen, vilket är avgörande för göra Europas byggindustri mer hållbar. Vi är glada över att se användandet av BIM öka och att få vara del av en rörelse som gör det enklare att bygga smartare, snabbare och grönare”, kommenterar Carl Silbersky, VD för BIMobject.

USP Arch-Vision är en del av USP Marketing Consultancy, ett internationellt konsultföretag inom marknadskartläggningar och marknadsrådgivning specialisterat på marknaderna för byggnation, heminredning, installation och fastigheter. Den fullständiga rapporten finns tillgänglig att köpa på https://www.usp-mc.nl/en/insights/available-reports/european-architectural-barometer/

För mer information, vänligen kontakta:


Carl Silbersky – VD
Tel: +46 40 - 685 29 00
E-mail: ir@bimobject.com

Om BIMobject


Vi kan inte fortsätta bygga som vi gör idag. BIMobjects mål är att digitalisera byggindustrin för att skapa en hållbarare framtid. Vi är en global marknadsplats för byggindustrin som förser arkitekter och ingenjörer med den information och inspiration som de behöver för att designa byggnader snabbare, smartare och grönare.

Med över 2 000 byggproduktvarumärken* och 100 av världens 100 största arkitektfirmor bland våra användare möjliggör vi digital design av byggnader världen över. Nettoomsättningen under 2020 uppgick till 137 MSEK.
 
BIMobject handlas på Nasdaq First North under ticker: BIM.
Certified Advisor: FNCA Sweden AB, info@fnca.se, +46-8-528 00 399.

* Definierat som antalet unika varumärken (inklusive dotterbolag med separata produktsortiment) med produkter tillgängliga för nedladdning på bimobject.com.

Bifogade filer


BIMobject omnämnd som "Bästa plattform för BIM-information i Europa" i USP Arch-Vision

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.