Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-11-10

Bonava Group: Bonavas kapitalmarknadsdag i Berlin den 10 november

Idag på Bonavas kapitalmarknadsdag kommer Peter Wallin, VD och koncernchef, Lars Granlöf, CFO och Anna Wenner, SVP Brand & Culture att presentera hur vi genomför den uppdaterade strategin för att nå ökad lönsamhet och vilka fokusområden Bonava har framåt. Som vi kommunicerade i samband med presentationen av det tredje kvartalet genomförs en genomgripande analys med avsikt att presentera eventuellt förändrade finansiella mål både vad avser styrmått som målnivåer i samband med publiceringen av bokslutskommunikén den 2 februari 2023.

Sabine Helterhoff, Affärsenhetschef Tyskland kommer även att presentera hur den tyska verksamheten arbetar med strategin och vilka fokusområden de har framåt. Inbjuden talare är också Andreas Schulten, VD på marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa, som kommer att ge fördjupade insikter om den tyska bostadsmarknaden.

För att delta vid den digitala kapitalmarknadsdagen klockan 09.00, vänligen registrera dig här: https://bonava.videosync.fi/2022-11-10-cmd2022

En inspelad version och presentationsmaterial kommer att finnas tillgängligt efter eventet på bonava.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Falck Fyhrlund, Head of Investor Relations

anna.falck@bonava.com

Tel: +46707604 914

Fredrik Hammarbäck, Group Head of Press and Public Affairs

fredrik.hammarback@bonava.com

Tel: +46 739 056063

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

För mer information om oss, besök: www.bonava.com (http://www.bonava.com/en)

Författare Cision