Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-09-21

Bonava Group: Inbjudan till Bonavas kapitalmarknadsdag i Berlin den 10 november

Bonava bjuder in investerare, analytiker och media till en kapitalmarknadsdag i Berlin den 10 november 2022. Presentationen kommer även att sändas digitalt.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att presentera hur Bonava genomför den uppdaterade strategin för att nå lönsamhets- och tillväxtmålen fram till 2026, samt att ge insikter kring Bonavas verksamhet och fördjupade insikter om den tyska bostadsmarknaden.

Presentationer kommer att hållas på engelska av Peter Wallin, VD och koncernchef, Lars Granlöf, CFO, Anna Wenner, SVP Brand & Culture och Sabine Helterhoff, Affärsenhetschef Tyskland. Inbjuden talare är också Andreas Schulten, VD på marknadsundersökningsföretaget bulwiengesa, som kommer att ge fördjupade insikter om den tyska bostadsmarknaden.

Tid: Programmet börjar med registrering och kaffe kl. 08:00 och avslutas cirka kl. 15:00.

Plats: Sveriges ambassad, Rauchstraße 1, Berlin, Tyskland.

Program:

08.00 - 09.00 Registrering, kaffe
09.00 - 12.00 Presentationer
12.00 - 12.45 Lunch
13.00 - 15.00 Projektbesök

Anmälan:Vänligen anmäl dig genom att skicka ett mejl tillir@bonava.comdärni anger fullständigt namn, titel och det företag ni representerar. Fullständig agenda kommer att skickas ut i god tid före kapitalmarknadsdagen.

Information och länk för att delta vid den digitala presentationen kommer att skickas ut senare.

En inspelad version och presentationsmaterial kommer att finnas tillgängligt efter eventet på bonava.com.

För mer information, vänligen kontakta:

Anna Falck Fyhrlund, Head of Investor Relations

anna.falck@bonava.com

Tel: +46707604 914

Fredrik Hammarbäck, Group Head of Press and Public Affairs

fredrik.hammarback@bonava.com

Tel: +46 739 056063

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i Europa med syftet att skapa lyckliga grannskap för fler. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 15,5 miljarder kronor år 2021. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

För mer information om oss, besök: www.bonava.com (http://www.bonava.com/en)

Författare Cision