Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-12

BrandBee Holding AB: Brandbee lanserar videoverktyget VideoBurst

Det nya videoverktyget VideoBurst bygger på tanken om att kunder själva med enkelhet ska kunna skapa effektiv marknadsföring genom rörligt innehåll. I ett första steg kommer intäktsmodellen bestå av försäljning av kundunika mallar. Under våren kommer tjänsten att vidareutvecklas till att bli en SaaS-tjänst där kunderna själva kan hantera sitt flöde i helhet.

 

Brandbee har under förra året byggt ett nytt  videoverktyg inom tjänsten VideoBurst. Marknaden för rörligt innehåll har exploderat sedan Brandbee lanserade grunden till  Videoburst 2017. Då var det rörliga stillbildsmallar som var i  fokus. I den nya versionen är det automatisering, interaktivitet, green- screens och AR (Augmented Reality) i fokus. För att marknadsföra vår nya tjänst och låta kunderna ta kontakt med oss har vi skapat kampanjsidan

https://www.skapavideo.se/

 

Det är på sociala medier som stora delar av dagens marknadsföring tar plats, det är därför viktigt att ständigt uppdatera kanaler med nytt innehåll. Med VideoBurst kan företag fylla sina flöden inom sociala medier automatiskt vilket leder till ökad interaktion med sina kunder. Syftet med VideoBurst verktyget är att göra det enkelt för marknadsavdelningar att använda video i deras ordinarie kampanjer. Plattformen VideoBurst går automatiskt in och hämtar innehåll som till exempel nya bilar, hus med mera och skapar därefter kampanjer. Det är sedan enkelt  att publicera i den kanal som är mest lämpad, såsom Facebook, Instagram, Youtube eller webbsidor.
 

En av fördelarna med att använda sig av VideoBurst skräddarsydda video-mallar är att marknadsföringen blir mer personlig och lokalt anpassad. Mallarna har en genomgående design som är anpassade efter kundens behov. Initialt bygger intäktsmodellen på försäljning av skräddarsydda, kundunika mallar till en månadsavgift. Under våren lanseras även en "self-service" tjänst där mindre företag enkelt kan välja sin egen mall och betala med kreditkort. I samband med det kommer den även att finnas tillgänglig som Saas-lösning utanför Sverige med tillhörande appar som kan laddas ner från Appstore och Google Play, dessa kommer lanseras samtidigt.
 

 

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
ir@brandbee.com

 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.