Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-11-23

Brighter AB (publ): Brighter skjuter upp offentliggörande av Q3-rapport

Brighter AB (Publ.) ("Brighter" eller "Bolaget") meddelar idag att offentliggörande av kvartalsrapporten för Q3 2022 skjuts upp från den 23 november till den 29 november. Anledningen är att Brighters styrelse behöver mer tid för att utvärdera situationen efter tingsrättens beslut om att Bolagets företagsrekonstruktion ska upphöra. 

I och med tingsrättens beslut bedömer Brighters styrelse att de behöver mer tid för att utvärdera situationen, arbeta vidare med pågående diskussioner och därmed kunna kommunicera en tydligare bild till marknaden i rapporten. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Investor Relations
IR@brighter.se

Certified Adviser
Brighters Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB

Om Brighter
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare - med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetsledningssystem är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes Bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

För mer information, besök vår webbplats på www.brighter.se

Författare Cision