Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-19

Byggmax öppnar i Tanum Shoppingcenter våren 2021

I vår öppnar Byggmax en ny butik i Tanums Shoppingcenter, vilket blir byggkedjans första etablering i ett köpcentrum. Butiken skapar fyra till sex nya arbetstillfällen.

- Vi är mycket glada över det nya butiksläget och genom att öppna i ett köpcentrum kommer vi ännu närmare våra kunder. Nu blir det lättare för fler att handla bra byggvaror till låga priser och förverkliga sina byggprojekt, säger Charlotte Westerlind, regionchef på Byggmax.

Butiken kommer att mäta ca 2 250 kvm med en utomhusyta på ca 6 000 kvm, vilket ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Liksom i alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv. Den nya anläggningen kommer att skapa fyra till sex nya arbetstillfällen.

- Vi är mycket nöjda att kunna erbjuda våra kunder ett framgångsrikt byggvaruhus med ett brett utbud. Vi önskar Byggmax välkommen till kommunen och Tanum Shoppingcenter och önskar ett stort lycka till! säger Ulf Palm, ansvarig för Tanum Shoppingcenter.

Byggmax har i år öppnat sju nya butiker, vilket ger byggkedjan totalt 116 butiker i Sverige. Till våren öppnar Byggmax även i Leksand.

För mer information, vänligen kontakta:

Charlotte Westerlind, Regionchef Byggmax
Mobil: +46 76 119 00 90
E-post: charlotte.westerlind@byggmax.se

Författare Byggmax

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.