Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-10

C Security: Signerat samarbetsavtal med italienskt försäkringsbolag

Allianz Spa (https://www.allianz.it/) kommer att erbjuda rabatt på försäkringspremien och självriskeliminering till de försäkringskunder som väljer att installera Bolagets larm- och övervakningssystem. Allianz Spa kommer dessutom att marknadsföra och sälja Bolagets produkter i sina egna kanaler. Genom samarbetet och med hjälp av Bolagets larm- och övervakningssystem vill Allianz Spa uppnå följande affärsmål:

1. Minskade försäkringsersättningar för stöld av mindre båtar (följebåtar, ribbåtar och vattenskotrar). För detta används C-pod Elite. 
2. Minskade försäkringsersättningar för stöld av medelstora båtar samt ersättningar för inbrott, vatten- och brandskador. För detta används C-pod med magnetsensorer och sensorer för vatten och brand.

- Detta är ett unikt samarbete där ett stort försäkringsbolag väljer att agera återförsäljare av våra produkter, säger Eben Martin, Bolagets exportförsäljningschef.

Allianz Spa är det näst största italienska försäkringsbolaget med sju miljoner kunder och fler än 2.600 egna agenter. Allianz Spa är en del av den världsomspännande försäkrings- och finansgruppen Allianz, ett av världens största försäkringsbolag.

Allianz Spa samarbetar med sjöassistansbolaget Sailor Net (https://www.sailornet.it/it/) som får i uppdrag att övervaka alla installerade C-pod-enheter och göra assistansinsatser vid behov. 

C Security Systems AB

Styrelsen

Författare C Security

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.