Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-22

CGit Holding AB: CGit får ny order av Instant Systems Sweden AB, värde 1,5 MSEK

Mölndal                                                                                      2020-12-22                                                                                                                                                                                   

CGit tar en ny order inom nästa generations datacenterlösning med ny kund. Kunden som är Instant Systems Sweden AB, är en pionjär inom utvecklingen av integrerade hård- och mjukvarlösningar med tillhörande "backend"-system. Deras plattform tillhandahåller fjärrkontroll av storskaliga automatiska försäljningsplattformar runt om i världen. De har skapat sig en unik position inom området automatiserad och obemannad försäljning som gör dem till en ledande spelare i den kommande försäljningsrevolutionen. Bland annat så var Instant Systems den första leverantören i världen att leverera en automatisk "Grab & Go"-butik i kommersiell skala. Nu investerar Instant Systems Sweden AB i en modern och framtidsäkrad Nutanix HCI lösning från CGit för att möta marknadens kommande behov.

Ordern är värd 1,5 MSEK.

Johan Snygg, CTO, Instant Systems säger: "Vi ställer mycket höga krav på både prestanda, skalbarhet och redundans. Vi befinner oss i en kraftig expansion och har noga utvärderat alla lämpliga alternativ på marknaden. Vi är ytterst imponerade av CGit och deras lösning då den levererar exakt det vi efterfrågar. Vi ser fram mot att både samarbeta och växa tillsammans med CGit." 

CGit tackar för förtroendet. Det är alltid lika roligt när vi gör affärer med kunder som har hög innovationsfaktor och en stor framtidstro. Jag delar Johan Snyggs syn och är övertygad om att vårt samarbete komma vara fruktsamt och skapa tillväxt för oss bägge. säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22:a december 2020.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.