Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-17

CGit Holding AB: CGit tar ny order med befintlig kund, värde 2 MSEK

Mölndal                                                                                       2020-12-17

                                                                                                                                                                                                                                                                                     
CGit tar en ny order inom nästa generations lagringslösning med befintlig kund, Kunden som är verksam inom mjukvaruutveckling för e-handel, logistik och industri har behov av att på ett flexibelt sätt kunna utöka sin centrala lagringsplattform med mer kapacitet. Utmaningen har varit att förutse behoven av mer resurser över tid och möta det med nya investeringar. Nu har kunden valt att köpa Pures-as-a-Service som i sin tur bygger på en "Cloud Consumption Model" men med utrustningen i egna datacenter. CGit levererar nästa generations lagringslösning från Purestorage för att tillgodose kundens behov av modern och framtidssäkrad IT-infrastruktur.

Ordern är värd 2 MSEK.

CGit tackar för förtroendet. Det är alltid lika roligt när vi gör affärer med befintliga kunder till oss och där vi får följa deras utveckling inom deras segment. säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e december 2020.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.