Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-02

CGit Holding AB: CGit tar ny order med befintlig kund, värde 2.2 MSEK

Mölndal                                                                                      2021-02-02                                                                                                                                                                                                                                                    

CGit tar en ny order inom AI-infrastruktur med befintlig kund. Kunden, som är verksam i den globala automotive branschen, har tagit beslutet att fortsätta att expandera sin befintliga AI-infrastruktur med ny nätverksarkitektur anpassat för utveckling inom AI och Deep Learning.

Ordern är värd 2.2 MSEK.

Vi har verkligen tagit en bra position på marknaden inom AI-Infrastruktur och Deep Learning arkitektur. Det är roligt att vi återigen gör affärer med befintliga kunder till oss och får följa deras utveckling inom AI och AI-infrastruktur. säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2:a februari 2021.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision