Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-28

CGit Holding AB: CGit tecknar nytt avtal med ny kund, värde 1 MSEK

Mölndal                                                                                                             2020-12-28

CGit tecknar nytt avtal med ny kund. Kunden är verksam inom juridik och immateriella rättigheter. Kunden erbjuder sin marknad en heltäckande service inom det immaterialrättsliga området. Bland annat erbjuder de patent-, design och varumärkesombud samt jurister med spetskompetens inom hela det immaterialrättsliga området.

Kundens behov är att uppnå en personoberoende och säkrare, drift. Med säker syftar de på såväl driftssäkerhet som informationssäkerhet. I och med det nya avtalet så kommer CGit att ta fullt ansvar för hela kundens driftmiljö inkluderat flytt av befintlig utrustning till ett av CGit's datacenter för att säkerställa bland annat fullt skalskydd.

Avtalet är på 3 år och med ett ordervärde på 1 MSEK/år. Avtal start är under Q1 2021.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

//
För mer information, kontakta Bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.cgit.se
Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28:e december 2020.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT-infrastruktur vilket omfattar bl.a. datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.