Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2022-06-23

Christian Clemens ny styrelseordförande för Unlimited Travel Group

Vid årsstämman 24 maj utsågs Christian Clemens till ny styrelseordförande i Unlimited Travel Group. Styrelsen får även förstärkning av en ny ledamot genom val av Lotta Kronstam.

Christian har en lång och gedigen erfarenhet från resebranschen bland annat som VD för TUI i Norden och Centraleuropa. Han är idag verkställande direktör för Stockholmsmässan.
 
– Unlimited Travel Group är en spännande verksamhet med stor potential. Jag tror och hoppas mina tidigare erfarenheter av branschen, utveckling av affärsmöjligheter och att digitalisera med kunden i fokus kommer att hjälpa Unlimited på den fortsatta resan och jag ser mycket fram emot att ta mig an det här uppdraget, säger Christian Clemens.
 
Årsstämman beslutade även om val av Lotta Kronstam som ny ledamot i styrelsen. Lotta är en driven och engagerad entreprenör och researrangör med erfarenhet av att ha startat bolag inom skräddarsydda resor med personligt engagemang och extra service i fokus.
 
– Jag är mycket glad över att kunna hälsa våra nya medlemmar välkomna till styrelsen. Efter några tuffa år i spåren av Covid-19 år är vi nu redo för nästa steg i vår utveckling, Christian och Lotta kommer med sin gedigna kunskap och erfarenhet bli ett viktigt bidrag i vårt fortsatta arbete, säger Jens P. Stenseth, VD för Unlimited Travel Group.
 
För mer information kontakta:

Jens P. Stenseth, VD & Koncernchef
jens.stenseth@utg.se

eller

Christian Clemens, Styrelseordförande
christian.clemens@stockholmsmassan.se
 
Unlimited Travel Group UTG AB (publ)
Norrtullsgatan12A
113 27 Stockholm

Om Unlimited Travel Group


Unlimiteds verksamhet består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Verksamheten startades i december 2002 och är idag en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de nio dotterbolagen Creative Meetings, Go Active Travel, JB Travel, PolarQuest, Ski Unlimited, Specialresor, Travel Beyond, Världens Resor och Västindienspecialisten.

Läs mer om Unlimited Travel Group här <<

Unlimited Travel Groups Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB,
telefon: +46 (0)8 – 684 211 00

Bifogade bilder


Christian Clemens (1)
Lotta Kronstam

Bifogade filer


Christian Clemens ny styrelseordförande för Unlimited Travel Group

Författare MFN