Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-11-23

Claes Meldgaard blir KappAhls nya försäljningsdirektör

Claes Meldgaard har utsetts till ny försäljningsdirektör på KappAhl. Claes Meldgaard, som har en gedigen ledarskaps- och branscherfarenhet, kommer från en tjänst som tf vd på Stayhard och han tillträder sin nya tjänst på KappAhl i början av mars 2021.

    - Jag är mycket glad över att välkomna Claes Meldgaard till KappAhl. Hans roll är en viktig del i vårt arbete med att bygga KappAhl Groups tillväxtstrategi. Med hans samlade erfarenheter och affärskompetens tillsätter vi en viktig roll med uppdrag att leda våra försäljningskanaler mot nya framgångar och framtida expansion, säger KappAhls vd Elisabeth Peregi.

Claes Meldgaard är 49 år och har en gedigen retailerfarenhet, med kompetens hela vägen från sortiment till försäljning och affärsutveckling. Han har haft ett flertal ledande roller, nu senast som tf vd på Stayhard. Han har tidigare varit vd på Nilson Group och Team Sportia samt sortiments- och inköpdirektör på Ica Non Food. Claes Meldgaard är också styrelseledamot i bland andra Svensk Handel Stil och Silva.

      - KappAhl är ett starkt varumärke med stor potential. Jag ser mycket fram emot att vara delaktig i bolagets kommande framgångar tillsammans med mina nya kollegor, säger Claes Meldgaard, tillträdande försäljningsdirektör för KappAhl.

För mer information:

Charlotte Högberg, kommunikationschef, tel 070-471 56 31, e-post charlotte.hogberg@kappahl.com

Författare Cision