Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-02-22

Comintelli AB förstärker sin europeiska försäljningsorganisation

Comintelli AB har anställt Kari Syrjä som Vice President, Sales inom Europa.

Kari Syrjä har en mycket gedigen bakgrund med ledande försäljningsroller inom IT branschen och SaaS. Närmast kommer Kari från rollen som Vice President Sales, EMEA på Vendisys, ett amerikanskt sales tech bolag. Dessförinnan har han varit på Oracle i 8 år i olika ledande sälj och kundinriktade roller. Kari börjar på Comintelli den 1 mars 2021.

Comintelli är med sin programvara Intelligence2day® en marknadsledande leverantör av molnbaserad mjukvara för omvärldsbevakning- och analys och där Europa är en prioriterad marknad för bolaget.

"Efterfrågan för kvalificerade lösningar inom omvärldsanalys- och analys är snabbt växande i Europa. För att ta del av den växande efterfrågan på den europeiska marknaden så genomför vi resursförstärkningar inom flera områden. Att nu kunna dra nytta av Kari Syrjäs senioritet och erfarenheter inom försäljning blir ett viktigt bidrag på den kommande tillväxtresan", säger Jesper Martell, VD för Comintelli.

"Comintelli har hittat ett banbrytande och sömlöst sätt att skicka personliga snapshots av de mest relevanta insikterna, direkt till beslutfattarnas mobiltelefoner. Det är här jag ser den enorma säljpotentialen som Intelligence2day har, eftersom det möjliggör snabbare och mer välgrundade beslut," säger Kari Syrjä.
 

Kontaktinformation:

Jesper Martell, VD

E-mail: jesper.martell@comintelli.com

Telefon: +46 8 6637 600

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.