Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-25

COMINTELLI: EBITDA FÖRBÄTTRADES TILL -1,4 MLN KR 2 KV (-1,9)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Mjukvaruföretaget Comintellis omsättning uppgick till 2,9 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (3,9). Rörelseresultatet, mätt som ebita, förbättrades till -1,4 miljoner kronor (-1,9).

Bolagets kostnadsstruktur har reducerats fortlöpande under 2020, vilket medfört att rörelseresultatet efter avskrivningar (ebita), trots lägre omsättning, är högre i det andra kvartalet än föregående år, skriver bolaget i rapporten.

Vidare uppger Comintelli att omvärlden och marknadsförutsättningarna i grunden har påverkats och förändrats till följd av coronapandemin.

"Comintelli erbjuder avancerad omvärldsbevakning- och analys. Makrotrenden för efterfrågan av avancerad omvärldsbevakning- och analys är fortsatt stark och kan till och med förstärkas av rådande situation av stora förändringar i omvärlden", konstaterar Jesper Martell i vd-ordet.

I ett långsiktigt tidsperspektiv framhåller Jesper Martell att det ännu är för tidigt att göra en bedömning för hur bolagets försäljning kan tänkas påverkas av pandemin.
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.