Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-03-29

Comintelli lanserar två nya hemsidor och en ny grafisk profil

Comintelli, ett ledande mjukvaruföretag inom omvärldsanalys och -bevakning, har lanserat två nya hemsidor - företagshemsidan  www.comintelli.com och produkthemsidan www.intelligence2day.com.

Fokus för företagshemsidan är att ge besökare, kunder och aktieägare enkel tillgång till relevant information om företaget, inklusive investerarinformation, medans målet med produkthemsidan är att lära besökare om produkten och de kundvärden som skapas.

Prestandan och hastigheten på de nya hemsidorna har förbättrats avsevärt för att ge en bättre användarupplevelse, och resursbiblioteket (https://comintelli.com/resource-center/) på comintelli.com har blivit uppdaterat med nytt material, däribland ett kundcase om det internationella kemiföretaget Nouryon (https://landing.intelligence2day.com/nouryon-case-study-with-intelligence2day/). Resursbiblioteket innehåller ett brett utbud av nyttig information  - artiklar, kundcase, white papers och inspelningar, för både kunder och besökare som vill lära sig mer om ämnen som berör omvärldsanalys och -bevakning.  

Tillsammans med lanseringen av de nya hemsidorna introducerar Comintelli också en ny grafisk identitet och symbol i sin marknadsföring - geparden.

"Anledningen till att vi valde geparden som symbol är för att den är snabb, rörlig, effektiv och redo att byta riktning när det behövs, vilket är väldigt symboliskt för vår egen produkt. Tillsammans med geparden och de två nya hemsidorna är vi väldigt glada att få presentera en helt ny look för 2021. Vi kommer kontinuerligt att uppdatera comintelli.com med väsentlig företags- och investerarinformation och dela vår expertis genom nytt innehåll som vi hoppas våra besökare kan dra nytta av, oavsett bakgrund och informationsbehov." säger Jesper Martell, VD på Comintelli.
 

För mer information, vänligen kontakta:

Jesper Martell, VD 
E-post: jesper.martell@comintelli.com
Tel: +46 8 6637 600
 

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.