Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-12-02

Comintelli's VD, Jesper Martell, invald i Council of Competitive Intelligence Fellows

Comintelli's grundare och VD, Jesper Martell, har blivit inbjuden att gå med i "Council of Competitive Intelligence Fellows 2020" (https://www.cifellows.com/2020/11/30/announcement-2020-competitive-intelligence-fellows-2/). Genom en medlemsbaserad nominerings- och urvalsprocess valdes Jesper som ett erkännande av sina bidrag till att utveckla branschen för omvärldsanalys och omvärldsbevakning. Med detta kommer hans omfattande kunskap och expertis inom omvärldsbevakning och -analys att fortsätta spridas internationellt.

"Jag är mycket hedrad och stolt över att bli invald som en CI Fellow eftersom det är kollegor i branschen som föreslår och sponsrar nya medlemmar. CI Fellows anses vara lite av "Hall of Fame" i vår bransch och det kommer att vara ett nöje att bidra till detta uppdrag. "

- Jesper Martell, VD och grundare av Comintelli (https://comintelli.com/).
 

Jesper blir medlem i ett nätverk av ledande experter, forskare och specialister inom "Market and Competitive Intelligence". Medlemmarna är spridda geografiskt och representerar många olika branscher, den akademiska världen, myndigheter och ideella organisationer. I år är Jesper Martell den enda européen att bli invald och en av få icke amerikanska medlemmar.

"Jag och mina kolleger i CI Council gratulerar våra nya medlemmar till deras prestation. De exemplifierar inte bara vårt åtagande att främja omvärldsbevakning och omvärldsanalys i världen, utan de bidrar också med sina insikter och kunskaper i vårt nätverk. Vi ser fram emot deras fortsatta ledarskap när vi erbjuder vägledning till företag och organisationer i en utmanande och osäker omvärld."

- Ordförande för CI Council, Cynthia Cheng Correia, välkomnade de 2020-invalda. (https://www.cifellows.com/wp-content/uploads/2020/11/20-11-30-CI-Fellows-New-Inductees.pdf)
 

[image]

Jesper Martell med obelisken som varje medlem får.

För ytterligare information

Jesper Martell
VD, Comintelli AB
Telefon: 070 622 98 31
E-post: jesper.martell@comintelli.com

Comintelli AB08-663 76 00ir@comintelli.com

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.