Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-05

Concentric AB:s VD och koncernchef informerar styrelsen om sitt beslut att avgå

Concentric AB:s VD och koncernchef, David Woolley, har beslutat att avgå efter 19 år i bolaget, varav de senaste 10 åren i befattningen som VD och koncernchef. David befordrades till tjänsten kort efter att Concentric AB noterades på NASDAQ OMX Stockholm. Under denna tid har David och hans team kontinuerligt förbättrat verksamheten genom programmet Concentric Business Excellence och, senast, har han styrt verksamheten genom Covid-19-pandemin och den efterföljande starka marknadsåterhämtningen.

David Woolley säger "det har varit en ära och ett nöje att arbeta för ett så fantastiskt företag med så utmärkta medarbetare. Under de senaste 10 åren har teamet avsevärt ökat aktieägarvärdet, sedan börsnoteringen i juni 2011, och med det nyligen genomförda förvärvet av Engineered Machined Products Inc. (EMP) har vi slutfört omvandlingsprocessen för affären och ompositionerat Concentric till att bli en stor aktör inom den nya CO2-neutrala gröna ekonomin."

"David är en uppskattad ledare som har bidragit starkt till att utveckla Concentric AB till det företag det är idag och styrelsen vill tacka honom för hans engagemang. Sökandet efter Davids ersättare kommer att inledas inom kort och David kommer att stanna kvar i bolaget in i 2022 för att säkerställa en smidig övergång av ledarskap, säger Anders Nielsen, styrelseordförande, Concentric AB.

Denna information är sådan som Concentric AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 november 2021 klockan 17:15 CET.

För ytterligare information kontakta Anders Nielsen, telefon +44-121-445 6545

Författare Cision