Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-04-08

DBP International AB: VD Igor Lokot presenterar bolaget på Aktiespararnas "Aktiekvällen Stockholm" den 14e april

Igor Lokot, VD för Double Bond Pharmaceutical International AB (publ) ("DBP" eller "Bolaget") kommer att presentera bolaget vad gäller de senaste uppdateringarna om SI-053 - läkemedelskandidaten som står inför ansökan om kliniska prövningar, kommande företrädesnyemissionen samt bolagets utveckling på Aktiespararnas Aktiekvällen den 14e april.

Den 14e april, 20:30 medverkar DBP på Aktiespararnas evenemang "Aktiekvällen Stockholm". Igor Lokot, VD, kommer att presentera DBP och svara på era frågor till bolaget.

Vi inbjuder dig som journalist, analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live.  Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

Passa på att ställa dina frågor till Igor Lokot, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila event@aktiespararna.se.Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.