Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-10-14

Desenio Group säger upp avtalet med ABG Sundal Collier som likviditetsgarant

Desenio Group AB (publ) har valt att avsluta avtalet med ABG Sundal Collier ("ABG") som likviditetsgarant för bolagets aktie.

Syftet med likviditetsgarantin har varit att främja likviditeten i företagets andel och att minska volatiliteten, för att därigenom underlätta handeln.
Likviditeten i aktien är god och ledningen bedömer därför att behov av en likviditetsgarant inte längre föreligger.
Avtalet sista dag är 14 oktober 2021. 

Om oss


Desenio Group är en snabbt växande design- och e-handelsgrupp med en enkel affärsidé och syfte: att göra trendig, prisvärd och attraktiv väggkonst tillgänglig för alla. Med huvudkontor i Stockholm, Sverige, är vi Europas ledande webbutik för konsttryck och ramar, och vi skickar till mer än 35 länder världen över. 2020 förvärvade Desenio Poster Store och skapade en koncern med 250 anställda och 1,3 miljarder kronor i intäkter. Desenio Group är uppbackade av Verdane, ett specialiserat investeringsföretag för tillväxtaktier som samarbetar med ambitiösa nordeuropeiska techföretag. Desenio Groups aktier är noterade på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet DSNO med FNCA Sweden AB som Certified Adviser; info@fnca.se +46 8 528 00 399. Desenio Groups obligationer är noterade på Frankfurt Stock Exchange Open Market. För mer information, besök www.deseniogroup.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Fredrik Palm, CEO
fredrik.palm@deseniogroup.com, +46 70 080 76 37
 
Linda Vikström, Head of IR
ir@deseniogroup.com, +46 73 534 17 62

Bifogade filer


Desenio Group säger upp avtalet med ABG Sundal Collier som likviditetsgarant

Författare MFN