Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-16

EatGood Sweden AB: Eatgood - ny distributör för Lightfry i Thailand med mässdeltagande på Thaifex-mässan som startar 22 september.

Äntligen kan Lightfry få vara med på en mässa under 2020 och detta på Thailands och en av asiens största mässor för mat, dryck, restauranger och hotell. Mässan går av stapeln den 22 september till den 26 september i Bangkok och det är en ypperlig start och ett första steg för Lightfry - kommersiell Air Fry Technology - in på den Thailändska marknaden. Möjligheten med Lightfry att fritera men även att ångkoka, grilla samt rosta olika produkter skapar oanade möjligheter för restaurangkökens kockar och öppnar många nya möjligheter till att servera mat med optimerad kvalitet och smak. Trenden med vegetariska och veganska inslag i menyerna ökar, då efterfrågan framför allt bland den yngre publiken väljer dessa, vilket passar Lightfry och AirFry Technology mycket väl. Vi välkomnar en fortsatt geografisk spridning av Lightfry med våra nya Thailändska distributörer, Cuisine Craft. Deras bedömning av marknadens utveckling avseende Air Fry Technology samt deras intresse och nyfikenhet av nyare teknik med fokus mot hälsosammare och bättre mat likväl som säkerhet i restaurangkök är en global utveckling och trend."Lightfry ligger allt mer rätt i tiden med värden som hälsa, hållbarhet, matkvalitet, miljö, säkerhet, bättre ekonomi etc - säger Henrik Önnermark, VD på Eatgood Sweden AB"

Denna information är sådan information som EatGood Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedan stående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 september 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Henrik Önnermark, VD EatGood Sweden AB
Telefon: 0736-87 21 26
E-post: henrik@eatgood.se

Kort om EatGood

EatGood Sweden AB har utvecklat Lightfry-ugnen för att tillaga mat så som pommes frites utan frityrolja, vilket påverkar arbetsmiljön positivt för de som arbetar i restaurangköken men framförallt ger betydligt nyttigare mat för konsumenterna. EatGood står inför en kommande expansion av verksamheten med möjlighet till försäljning på en internationell marknad till ett antal större kunder inom snabbmatsbranschen och restaurangbranschen samt andra matställen så som skolor, sjukhus, och personalmatsalar

Författare EatGood Sweden AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.